06 september 2024

Start verkoop fase 2 dinsdag 17 september

Dinsdag 17 september is de start verkoop van NoorderHorizon fase 2. Ons verkoopteam staat deze dag voor je klaar om je alles te vertellen over het project, de huizen en de kavels.

Start verkoop fase 2 dinsdag 17 september

We hopen je de 17e bij Kade Z te zien!

Je bent tussen 17.00 en 19.00u van harte welkom bij Brasserie Kade Z (adres: Van Starkenborghkanaal Zuidzijde 1, 9801 TA Zuidhorn). Dinsdag 17 september om 17.00 uur opent het inschrijfformulier in je accountomgeving en kun je je inschrijven voor de woningen of kavels waar je een optie op zou willen bemachtigen. 

We hopen je de 17e bij Kade Z te zien!

Wijzigingen ontwerp

Het ontwerp van een aantal bouwnummers is gewijzigd t.o.v. hetgeen tijdens de voorkeurenfase is gepresenteerd. Het gaat om bouwnummers 63, 65, 66, 70 en 71. Ondertussen zijn alle wijzigingen doorgevoerd in de impressies en sfeerplattegronden en is alle juiste info te zien.

Wijzigingen ontwerp

Complete woning

Alle huizen in NoorderHorizon worden compleet opgeleverd inclusief keuken en sanitair van THUIS - de Showroom.  Bij THUIS – de Showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen.

Lees meer over THUIS - de Showroom
Complete woning

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze makelaars!

Contact