Het project

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, en veel natuur om je heen. NoorderHorizon wordt voor iedereen. Om die reden ontwikkelen en bouwen we een gevarieerd programma dat geschikt is voor iedereen: gezinnen, één- of tweeverdieners, jong en oud.

Wonen in NoorderHorizon

Energiezuinig wonen

De woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Ze beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Zorgeloos leven in je nieuwe thuis.

Complete woning

De woningen zijn standaard uitgerust met complete keuken en sanitair. Wil je maatwerk? Bij THUIS - De Showroom is alles mogelijk.

Duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Deze hypotheek wordt door onze vaste partner NextHome aangeboden.

Comfortabel wonen

De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis.

13 rijwoningen

Er komen 13 rijwoningen in fase 1 bestaande uit 7 tussenwoningen en 6 hoekwoningen. De hoekwoningen hebben een voorentree of een zijentree waardoor ze een andere indeling hebben. Welke rijwoning je ook kiest, je geniet van een zonnige living en open keuken op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping, evenals een ruime badkamer. De zolder biedt naast plek voor de technische installaties en een ruimte voor de wasmachine en droger genoeg ruimte voor de opslag van al je spullen.

Bekijk het woningaanbod
13 rijwoningen

10 twee-onder-een-kapwoningen

Kies je voor een moderne twee-onder-een-kapwoning dan geniet je van volop ruimte in huis. We bieden je verschillende tweekappers met verrassende variaties. Zo zijn er woningen met de entree aan de voorkant of juist aan de zijkant. Daarnaast spelen we met de indeling van de keuken. Zo kun je kiezen voor een keuken aan de straatzijde of juist aan de tuinzijde. Daarnaast heb je de mogelijkheid om openslaande deuren naar de tuin te kiezen, zodat je in de zomer heerlijk buiten luncht en dineert.

10 twee-onder-een-kapwoningen

4 levensloopbestendige woningen

Kies je voor een levensloopbestendige tweekapper, dan vind je de slaapkamer en badkamer op de begane grond. De badkamer is direct toegankelijk vanuit de slaapkamer en de hal. Daarnaast vind je op de begane grond een zonnige woonkeuken, een ruime living, een entreehal met trapopgang en een separaat toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede slaapkamer, geschikt voor logees. Opvallend aan de levensloopbestendige tweekapper zijn de speelse metselwerkaccenten in de gevels. De levensloopbestendige woningen liggen alle vier aan het water. Zo’n uitzicht verdient extra grote raampartijen op de begane grond. Bij het ontwaken geniet je voortaan van een prachtig uitzicht.

Bekijk het woningaanbod
4 levensloopbestendige woningen

14 vrije kavels

Kies je voor een vrije kavel dan mag je zelf plaatsnemen aan de tekentafel. Samen met de architect ontwerp je jouw droomhuis. Iedere kavel varieert in grootte en vorm, waarbij drie vrije kavels aan het water liggen. Deze 14 vrije kavels worden los van de woningen verkocht via Dijkstra Makelaardij.

14 vrije kavels

Inclusief keuken en sanitair

Alle woningen in NoorderHorizon zijn gasloze, perfect geïsoleerde woningen met warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal, dit betekent lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee. De woning koop je inclusief complete keuken en sanitair van THUIS - de Showroom. Zie jij jezelf hier wonen?

Lees meer over de keuken en het sanitair
Inclusief keuken en sanitair

Wil je op de hoogte gehouden worden van NoorderHorizon?

Meld je dan aan