Gronings en vertrouwd

Aan het water van het Van Starkenborghkanaal ligt het charmante dorpje Zuidhorn. Een bijzonder dorp waar mensen elkaar op straat begroeten met een vrolijk 'Moi'. Waar je geniet van de kleine maar bijzondere dingen in het leven.

Ontdek jouw NoorderHorizon

Waar kinderen onbezorgd kikkervisjes vangen in de sloot. Waar de was buiten hangt te drogen. En de heg dienst doet als koffiemomentje met de buren. Kortom: de plek waar je thuiskomt als buitenmens. Aan de rand van het dorp verrijst stapje voor stapje NoorderHorizon. Een groene wijk die zich moeiteloos vormt in het ruige Groningse polderlandschap.

Ontdek jouw NoorderHorizon
De 10 Voordelen Van Wonen Zuidhorn • Geniet Van Ongerepte Natuur En Ongekende Vergezichten • Groningen Stad Op Nog Geen 10 Minuten Rijden • Een Treinstation Op Steenworpafstand • Basisschool En Kinderopvang In Eigen

Hier voelt het als thuis

De weidse uitzichten over akkers, weilanden en sloten maakt dit de ideale plek om te ontspannen. En dat op nog geen tien minuten rijden met de auto of de trein naar de Stad. Verscholen tussen de wuivende rietkragen zie je nog net het puntje van “d' Olle Grieze”. Dat voelt Gronings en vertrouwd.

Hier voelt het als thuis
Zuidhorn Noorderhorizon V3a

De locatie

Ben je net zo enthousiast als wij?

Meld je dan aan